Post by comwoodstermege on Feb 17, 2022 13:36:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Сякаш са се фокусирали повече върху графиката, отколкото върху играта.. Това не е първата игра.
Специалните етапи са трудни
Харесвам играта, но контролите са твърде малки. Обикновено се отказвам да играя, защото стават толкова разочароващи за използване.
Най-лошата ВЕРСИЯ на тази игра досега. Самият Sonic 4 може да бъде приятен при пътуване с кола или нещо подобно, СИЛНО бих препоръчал да изтеглите Dolphin и версията на WiiWare на тази игра и да я емулирате на телефона си или да вземете версията за компютър.
Имах тази игра на няколко устройства и на моята бележка 5 показва черен екран, когато я отворя. Моля, поправете, аз платих за тази игра, както всички останали
...когато наистина можех да го играя. Не работи откакто Lollipop излезе преди почти година и все още не работи на Marshmallow. Добре, че имам по-стари устройства, защото всъщност платих за тази игра. [LG Nexus 5]
Звуковите ефекти на Game Audio са по-ниски във версията на Android, отколкото при която и да е друга система. Освен това би било по-добре, ако има поддръжка на геймпад.
Обичайте тази игра. Имайте всички постижения и в двата епизода на моя 360. Бих искал да играя между класовете, но направо не работи. Дори не зарежда логото на Sega, просто отива направо към черен екран. Взех Galaxy S6 специално, защото е един от най-популярните и очаквах солидна поддръжка... но нямах такъв късмет с тази игра. Поправката бързо ще промени това на оценка от 5 звезди, но засега съм просто разочарован.
Изглежда след актуализация на близалка, но моят HTC one m7 вече не зарежда тази игра. Обичам тази игра и бих искал да играя отново. Ще го оправиш ли? Някои хора тук изглежда имат проблеми още през май 2015 г.
Сега ще се отвори на Samsung Galaxy SII Epic Touch
Тази игра е толкова готина, защото контролите са толкова малки, че не ми пука, така че искам да харесам купуването
Бих играл отново, но контролите не са страхотни, можете да го видите по време на боса на изгубената зона на лабиринта.
Работи на моя htc 1, но сега не само бял екран, след което преминава към черен екран на моя lg g4, работещ с android 5.1, добре е, ако може да се поправи.
Харесвам това приложение
Не е съвместим с моя xperia play, което би направило играта много по-лесна. Освен това това означава, че не мога да отключа episode metal на моя xperia play. Просто няма смисъл защо епизод 2 и sonic cd са съвместими, но епизод 1 не.
Аз съм на бележка 5 и получавам черен екран, който не изчезва, трябва да затворя приложението, за да направя нещо, моля, поправете или ми върнете парите
моля, направете специален етап 5 по-лесен. Рестартирах го много пъти, улеснете го и ще дам тези 5 звезди, също така премахнете повечето от ! в специален етап 7, това е МНОГО ТРУДНО
Добра игра, но ще бъде значително подобрена с малко по-големи контроли за посоката. В момента е много трудно постоянно да натискате десния бутон
Xbox игри с емулатори за Xbox 360 - ad
Съгласен съм с хората, които казват, че v pad трябва да бъде направен по-голям, далеч до малък, както е на galaxy s3
До много барабанни примки и работи само музика, а не звукови ефекти
Sonic 4™ Episode I Arkādes spēles gyj
Играта е забавна и пристрастяваща, но за мобилна игра контролите на тъчпада трябва да са малко по-големи. Щях да му дам 5 звезди, ако беше по-голям.
страхотна игра
Lollipop счупи играта.
Cat Bird Adventure tcdx
Sonic 4™ Episode I আর্কেড vets
По-добре е да вземете Speed Battle
Всички игри Sonic за мобилни телефони с Android
Е, сега не работи на моя таблет, след като го актуализирахте, благодаря, определено обичам да хвърлям пари
Използвайте, за да работи перфектно на моя телефон LG. Сега дори няма да се зареди на моя нов HTC, който има много по-голяма изчислителна мощност. ОПРАВЯТЕ ГО, МОЛЯ! Очевидно проблемът е в Android lollipop.
Отлична игра Love Sonic франчайз
Не ме разбирайте погрешно: класическият Sonic е страхотен, но само когато е направен правилно. Sonic 4 улавя външния вид и звуците на добра класическа игра на Sonic в по-голямата си част, но там, където пада, е потокът. Sonic ускорява наистина странно и няма никаква инерция, което го кара да се чувства много по-различно от игрите, базирани на инерция от нулевите. Освен това е жалко кратък, има само 4 зони (в сравнение с 6-те в първата игра). Но хей, може да е по-лошо - поне не е Sonic Genesis GBA...
Sonic 4™ Episode I Trò chơi điện tử efd
Изтеглих тази игра за сина си и всичко, което показва, е черен екран. След това ми каза, че мога да получа възстановяване, така че го направих и опитах отново... същия проблем. За съжаление, сега не е предоставена опция за възстановяване! Искам да изтегля друга игра на Sonic за сина ми, така че моля, върнете ми $ за тази игра или я поправете. Благодаря.
Какво правиш с физика
Играта изглежда замръзва и се заключва след белия екран на sega на моя Galaxy Nexus. Звучи като ICS, поправете го и ще получите подходящ преглед.
КЪДЕ SONIC 3 ЗАЩО ГО ПРОПУСКАХТЕ СЕГА?!
Sonic 4™ Episode I Arkade bwsv
Това е добра игра, но графиката е ужасна, единствената добра графика е Sonic, враговете изглеждат като графика на Nintendo 64 и смърди. Имате нужда от това приложение, за да играете Episode Metal в Sonic 4 Episode 2
Цена на всички 15 броя: 4 лв Две бутилки с капачки за боза от соц периода. ... система: Android™ 9.0 (Pie) 4G/3G: 4G LTE Цвят: Сив Гаранция: 2 години.
Управлението в специалния етап е гадно
E: Using AI to find bias in AI Е: В русия 4 от водещите компании за видео наблюдения предлагат ... В: Клубхауз скоро ще е в Android #новина-от-2011-та
Gamepad Games best enjoyed with the Evo Gamepad Pro Game Controller for Android, available on leading Indian E-Commerce Portals, Reliance Digital, & Jumbo.
УЖАСНО КОНТРОЛИТЕ СА МАЛИЧНИ И КАЛПАВИ
Страхотна игра, страхотна графика, напълно разрушена от безполезни контроли! Твърде малък, така че накрая скачате, вместо да бягате и т.н. Поправете това и неговите 5 звезди! Nexus 7
Тази игра сега се нуждае от моята геоликация и достъп до моите контакти и социални актуализации. Какво дава, секцията Какво е новото само казва „Поправки на грешки и оптимизации“. Тези нови разрешения са доста съществени. Трябва да уведомите потребителите си какво правите с тези данни.