(Android) Farm City: Farming \u0026 City Building cheat kód zvýšenie zlata
Feb 17, 2022 13:27:44 GMT -5
Post by comwoodstermege on Feb 17, 2022 13:27:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie zlata ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Farm City: Farming & City Building নৈমিত্তিক ayuu
Niekedy nie je možné vidieť funkciu videa na preskočenie 30 minút. Do hry musíte vstúpiť a vystúpiť niekoľkokrát. V týchto dňoch sa to zhoršuje. Zdá sa, že vývojár na našu recenziu ani nereaguje.
Mám tiež rovnaký problém s ostatnými používateľmi, preto som aplikáciu vymazal. Vrátil som sa skontrolovať, či je to opravené, ale pri čítaní recenzií si myslím, že ste to ešte neopravili.
Prvý týždeň, čo som ho používal, to bolo v poriadku. Ale potom, keď som otvoril aplikáciu dnes popoludní, zamrzla a nemôžem nič ovládať. Zaujímalo by ma, čo sa stalo. Dúfam, že to čoskoro vyriešime
Nenačítava a nestráca čas vaše šťastie, že dokonca dostane hviezdu
Finančný podvod! Včera som urobil veľkú chybu, že som si kúpil hru len preto, aby som sa dnes prihlásil a nič som si nekúpil. Je to dobrá hra, ale dávajte si pozor, aby ste v HRE NEMÍNALI PENIAZE!
Na začiatok sa mi to naozaj páčilo. Ale padá to ďalej. Nedá sa hrať.
Je to dobrá hra, ale dávam jej 1 hviezdičku za nedostatok kreativity. Možno sa čudujete, čo tým myslím, že je to prakticky útržok z inej hry. Nehrajte túto hru, hrajte tú pôvodnú. Myslím, že to bola mestská loď alebo niečo podobné, ale aj tak je to falošná hra.
Je to taká zaujímavá hra
Vaša hra je dobrá, ale zvyk pýtať si peniaze je zlý! vypínam túto hru 😡 milujem túto hru, ale nejdem sám
dobré okrem rozbalenia Ukončí sa, ak zatvoríte aplikáciu. potom stratíš lopaty, sekery a budeš musieť začať odznova. Prehral som to všetko na 4-5 pokusov.
Dávam 3 hviezdičky, v skutočnosti sa mi táto hra veľmi páči, ale čas je tak dlhý ... A reklamy, ktoré ju skrátili, sú preč... Môžete to opraviť? Dúfam, že sa to napraví... Pretože v reklamách naozaj skracujeme čas na výrobu produktov v tejto hre .... Tak ako u ovečky .. ako to ?? Trvá to 4 hodiny... 😡 Bože môj a reklamy sú preč 😡 veľké sklamanie !! Myslel som, že je to chyba, ale nie.. Dúfam, že sa reklamy vrátia, prosím 🥺🥺
Dobrá hra, ale zmeňte khaye
Dobrá pútavá hra. Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale nevidím spôsob, ako získať podporu. Získal som položky, ktoré sú na sklade, ale v zóne, ktorú chcem použiť, vykazujú nula položiek. Možno ma vývojár bude kontaktovať. Vložil som do hry veľa času, aby som sa dostal tak ďaleko.
Edit: Je tu halloweenska udalosť a je ukončená, ale nemal som možnosť získať odmenu za svoj súťažný gól! Bol som číslo 1!! To je niečo za 50 lístkov!! Prosím, vráťte reklamy, aby ste skrátili čas. Okrem toho sa mi táto hra naozaj páči! Ďakujem.
Potrebuje funkciu na zrušenie vytvárania produktov v každej továrni, ako inovujete svoju továreň, nie je možné upgradovať, ale v úspechoch sa píše, že môžete
🙋♀️ super hra
Pekná hra s jednoduchou hrateľnosťou a veľmi príjemnou grafikou, ktorá by sa mohla ľahko stať návykovou, ale..... postupuje veľmi pomaly, úlohy sa ťažko plnia a budete zdržovaní, pokiaľ sa nepripojíte na Facebook (ktorý ja nepoužívam). Budem pokračovať v hraní, pretože je to pekná hra, ale lepšie odmeny za ťažké úlohy by ju zlepšili 😊
Moja hra po otvorení zamrzne. Otvorí sa a ja nemôžem robiť nič iné, len sa pozrieť na túto malú časť mapy. Predtým to bola zábava, preto by som dal 5 hviezdičiek. Ale teraz všetko, čo môžem urobiť, je otvoriť, sledovať načítanie. A pozerať sa na veci, ktoré nemôžem dokončiť, pretože sa nemôžem ani pohnúť.
Farm City: Farming & City Building Jocuri obișnuite wztc
Načítavanie trvá príliš dlho a nie sú k dispozícii žiadni priatelia, ktorí by vám pomohli, aj keď ste prihlásení na FB, nemôžete posielať informácie o priateľovi a navyše čas na zbieranie predmetov na stavbu budov je šialený, keď nemôžete získať potrebné veci a môžete nezväčšovať komunitu
Párkrát som si kúpil mince, ale nikdy som ich nedostal. Chcel by som za ne vrátiť peniaze. Toto je stále dobrá hra, ale štve ma.
Začína to skvele a veľmi rýchlo sa to pokazí. Táto hra je strašne navrhnutá. NIKDY nemôžete držať krok s ponukou a dopytom (a to je tým, že som na tejto hre 24 hodín denne, 7 dní v týždni, pretože som v karanténe). Komunitné budovy sú vtip (nikdy nedostanete produkty, ktoré potrebujete z lodí, takže si ich môžete kúpiť alebo počkať niekoľko dní). Dospelo to do bodu, keď výroba jednoduchého zemiakového lupienka trvá 6 hodín... Je zrejmé, že je navrhnutý tak, aby vás prinútil kúpiť si ich „hotovosť“. Prebieha odstraňovanie.
Naozaj milujte hru. Veľmi ma sklamali vývojári, pretože som kúpil a nedostal som peniaze. Pred týždňom im poslali e-mail a neodpovedali.
Family Island™ — Farming game פנאי gsx
Hra sa mi veľmi páči, ale pádom je, že pozerám reklamu, ale nedostal som odmenu! Veľmi sklamaný.
Hra je vašou typickou farmárskou aplikáciou a fungovala dobre až do vyšších úrovní. Dostávam objednávky na položky, ktoré by som mal mať odomknuté, ale ku ktorým nemám prístup. Musím tie objednávky zahodiť a požiadať o nové. Je frustrujúce čakanie na ďalšiu dávku, ktorá často vedie k rovnakému problému.
Milujem túto hru. Vďaka vývoju Zego Studio.. Len jeden návrh, ak uvažujete, aktualizujte hudbu na pozadí.
Teraz má toľko technických problémov 😓.
Zatiaľ sa mi táto hra veľmi páči. Ale dokážem ho načítať len v 40% prípadov. Sedí pri 100% zaťažení a nehýbe sa. Dokonca sa stalo, že som niekoľkokrát musel reštartovať tablet, aby sa načítal, a aj to fungovalo iba 40 % času. Existujú chyby, ktoré je potrebné opraviť? Dokonca sa to niekoľkokrát stalo, že to trvalo deň alebo dva a stále sa nenačítalo! Veľmi otravné! Ak to tak bude pokračovať, môžem odinštalovať a to by som naozaj nerád, pretože sa mi táto hra páči. Tam sa radí k Township.
Teraz je navždy najlepšia mestská hra..
Dobrá hra, povedal by som, že jediná vec, ktorá mi nevyhovuje, je to, koľko vás hra núti platiť. Ak ste typ, ktorý hrá každý deň, potom to nemusí byť pre vás. Niekedy musíte čakať hodiny alebo dokonca dni, kým sa veci postavia, a dokonca aj potom potrebujete veci dovážať z lode, aby ste dostali jej konečnú zostavu. Celkovo je hra dobrá a výborná. Len nie pre hráčov ako som ja, ktorí to radi hrajú dlhšie.
Dobre
Suhlasim svami vštkými aprajem dobrú opeeaciu psa Filipa.
Farm city je dobrá hra, ale udalosť je preč znova a znova, ako boli požiadaní o odohranie udalosti od začiatku a keď sa udalosť skončí, ďalšia udalosť sa blíži dlho
Dobrá hra, ale vypína sa každé 2 minúty naozaj otravná, pretože nešetrí dáta
Ahoj, kúpim si členskú banku typu citybank. Ale nebol do nej aktualizovaný. Zostáva len v bežnom type mestskej banky
Hrám túto hru za posledný mesiac, ale stále sa mi na okne nedostala žiadna udalosť..... Je to veľmi nudné, pretože v meste mám toľko udalostí, priateľov, návštevníkov a oveľa viac, ale v tejto hre je to ako od tvorcu nič neaktualizuje alebo hru opustil. Aktualizujte hru, inak ju nechám
Môže byť zábavné odviesť ma od sociálnych médií. Objavil sa nový problém, keď pri položkách na 2. lodi nemôžem ľahko kliknúť na „načítať“, pretože ponuka je príliš dlhá a tlačidlo je mimo obrazovky (Pixel 5a). Tiež nastavenie "bez zvuku" sa nezachová. Ak znova otvorím aplikáciu, zvuk sa obnoví, pokiaľ neotvorím/nezatvorím nastavenia.
Hra je dosť dobrá. Hra na mňa zapôsobila, páči sa mi. Do každej časti hry pridajte 3D rotáciu. Aby bola hra reálnejšia, môžete pridať nočný čas aj preto, že na svete neexistuje miesto, kde by bol iba deň. Taktiež novovybudovaná aréna na mori, ako je tabuľa udalostí atď., nemôže byť vyzdobená podľa nášho želania, hovorí sa, že "oblasť je nedostupná", snažte sa, prosím, sprístupniť priestor na dekoráciu. Aj cesta je kedykoľvek v tomto úseku prázdna, skúste v tejto oblasti pohnúť autom.
Táto hra je veľmi dobrá, ale zaberá príliš veľa času, ale aj tak je dobrá. Požiadal som editora o zmenu niektorých funkcií tejto hry
Farm City: Farming & City Building Grand public lob